Jason Cline në TikTok është i njohur për gjetjen e vendeve interesante përmes Google Earth.

Një nga këto është sigurisht kjo, e cila shkaktoi habi dhe tmerr te Jason.

Ai tregoi se si kishte gjetur një qytet të braktisur të banuar nga një burrë i veshur me të bardha.

Përdoruesit e tjerë i thanë atij se ishte qyteti i braktisur Rhyolite në Nevada, i cili dikur ishte një qytet minierash dhe tani është i braktisur. /Telegrafi/

@jason_clineReally weird things found on google earth. #secrets #googleearth #strange♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound