Çdo prind e di se sa do të thotë për të kur foshnja më në fund fle gjumë, por si të largohet pa e zgjuar?

Nëna Esther Anderson dhe bashkëshorti i saj, vite më parë, kanë xhiruar një video interesante në të cilën tregojnë lëvizjen ‘ninja’ dhe metodat e tjera që përdorin kur nuk duan të zgjojnë vajzën e tyre Ellia, transmeton Telegrafi.

Videoja është kritikuar edhe për pozicionin e gjumit të foshnjës, por kini parasysh se është vetëm aktrim!

/Telegrafi/