Nerrisa Woodward nga Mançetseri i Anglisë, ka mbetur e befasuar kur e kapi në krah, fëmijën e saj të porsalindur.

Adoleshentja 18-vjeçare kuptoi se Emilia Harper Jaymes Bridge, kishte ardhur në jetë me dy dhëmbë në pjesën e përparme, të formuara në mënyrë të përkryer, transmeton Telegrafi.

“Sapo e kuptova që bebi im i ka dy dhëmbë, mbeta e hutuar sepse nuk kisha dëgjuar diçka të tillë. Kërkova ndihmën e infermieres, sepse nisa të shqetësohet” ka thënë Woodwards.

Dhëmbët e bebes Bridge

Mirëpo, stafi mjekësor, që nuk kishin parë ndonjëherë një fenomen të tillë, kanë thënë se është e rrallë, por që nuk paraqet problem.

Nëna e re në moshë dhe pa përvojë në rritjen e fëmijëve, është qetësuar nga mjekët, ngaqë lindja me dhëmbë nuk shkakton problem, madje as gjatë ushqimit me gji.

Raportohet se foshnja ka lindur nëpërmjet prerjes cezariane, ndërsa gëzon shëndet të plotë. /Telegrafi/