LAJMI I FUNDIT:

Në vendndodhjen më të mirë të qytetit Kompleksi Cima Tower – Ferizaj

Në vendndodhjen më të mirë të qytetit Kompleksi Cima Tower – Ferizaj

Me zhvilimin e ndërtimtarisë, vijnë edhe ndërtime të reja dhe unike dhe kjo nuk përfshinë vetëm objektet sipërmarrëse por edhe komplekset banesore.

Për komplekse banesore shumë të veqanta e që kanë cilësi të lartë të ndërtimit dhe arkitekturë që nuk është pare ndonjëherë, Cima Construction është gjithmonë në hapë me kohën.

Në vazhdën e shumë ndërtimeve është edhe Cima Tower, një pallat i kohëve moderne që ofron të gjitha llojet e banesave, dyqaneve dhe hapësirave për shfrytëzim. Me sipërfaqe 45.000m2 në Cima Tower do të mund të gjeni:

-Apartamente

-Penthouse

-Ambiente të biznesit

Me lokacionin më të mirë në qytetin e Ferizajit, ofron qasje të mirë në komunikim celular e po ashtu internet. Gjithashtu kjo vendnodhje ka qasje të afërt me të gjitha institucionet  publike që do të mund t’iu duhen juve si banor të këtij kompleksi banesor.


Ju do të keni në afërsi të Cima Tower: stacionin e autobusëve, qendrën shëndetsore, spitalin e ri e po ashtu nëse doni ta kaloni vikendin në ndonjë qytet tjetër ose të vizitoni familjarët, ose thjesht për takime pune atëherë qasja në autostradë bëhet shumë lehtë.

Sipërfaqja e banesave do të jetë nga 65 deri në 140 m2, ku do të përfshihen 256 banesa në 4 blloqe.

Jetoni ashtu siç duhet me të gjitha kushtet, hapsirën, rehatinë e sigurinë e nevojshme brenda kompleksit banesor Cima Tower, ndërtimi më unik i kohëve moderne.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Cima Construction

Nr.tel:+383 49 509 090

E-mail:cima.shpk@gmail.com

Artikull i sponzorizuar