Filmi i shkurtër dokumentar “Në mes” i autorit Samir Karahoda, është pranuar në kategorinë garuese të festivalit prestigjioz “BFI London Film Festival” që mbahet nga 2-13 tetor.

“Në mes” do të garojë në kategorinë e filmave të shkurtër dhe është një nga 12 filmat e përzgjedhur për këtë kategori.

Festivali do të mbyllet me premierën ndërkombëtare të filmit “Irishman”, me regji të një prej ikonave të kinematografisë, Martin Scorcese.