LAJMI I FUNDIT:

Në GjirafaMall zbritja vazhdon me Cyber Monday!

Në GjirafaMall zbritja vazhdon me Cyber Monday!

Merr produkte me zbritje deri në 70% për Cyber Monday në GjirafaMall.

Black Friday ka përfunduar por GjirafaMall po vazhdon me zbritje. Ofertat deri në 70% zbritje po vazhdojnë me Cyber Monday nga 27 nëntor deri me 30 nëntor.

Mbii 200 mijë produkte e në mbi 5000 brende tani janë në zbritje në GjirafaMall.com dhe këto oferta vazhdojnë të jenë disa prej zbritjeve më të mëdha në Kosovë me shumë zgjedhje për të gjithë dhe përpos produkteve teknologjike, në zbritje deri në 70% ka kozmetikë, aksesorë, produkte për shtëpi, produkte sportive, produkte për fëmijë, e shumë të tjera.

Për ta bërë më të lehtë blerjen online, GjirafaMall po mundëson blerje online me debit kartela ose me këste përmes Bonus Kartelës nga Raiffeisen Bank dhe Starcard nga TEB ku do të mund të paguani deri me 12 këste.

Shikoni ofertat përmes rrjeteve sociale GjirafaMall (Facebook, Instagram) apo përmes www.gjirafamall.com dhe bëhuni gati për TOP ZBRITJE për Cyber Monday!