Kur ende nuk është prezantuar iPhone 13 tashmë ka lajme për iPhone 14 nga Apple. 

Ashtu si iPhone 12, edhe iPhone 13 pritet të ketë mjaft sukses në shitje, kjo e gjitha sipas mediave të huaja.

Ekranet e iPhone 12 kanë një shpejtësi rifreskimi të ekranit prej 60 Hz, por kjo mund të ndryshojë te iPhone 13, por edhe nëse këta nuk vijnë me një shpejtësi rifreskimin të ekranit 120 Hz, atëherë iPhone 14 do të ketë të sigurt një ekran prej 120 Hz.

Ndoshta një nga arsyet që iPhone 13 të humbasë afatin e rifreskimit 120Hz është që ekrani i tij OLED dhe paneli 5.4 i iPhone 13 mini, do të bëhen nga LG, në vend të Samsung.

Reklama

Vitin e kaluar, Apple më në fund arriti të bëjë një marrëveshje me LG për ekranet e saj të iPhone 12, dhe këtë vit ajo ka porositur deri në 50 milionë panele nga konkurrenti i Samsung, gjithashtu.

Reklama

Apple porositi dy herë më shumë ekrane nga LG sesa nga Samsung, por ajo që LG ka për të bërë është ende një kërcim marramendës në diversifikimin e furnizuesit të ekranit iPhone. Problemi? Epo, LG nuk bën ekrane LTPO. Ekranet LTPO janë ekrane me një shpejtësi rifreskimi shumë të madhe prej 120 Hz dhe nuk e konsumojnë shumë baterinë e telefonit. /Telegrafi/