Shtrati i tyre është definitivisht vendi i fundit ku preferojnë të bëjnë seks.

Pra, bëhuni gati t’i dëgjoni përgjigjet e meshkujve në pyetjen se ku fantazojnë më së shpeshti të bëjnë seks – transmeton Telegrafi.

Rezultatet e një anketimi kanë treguar se shumica e meshkujve eksitohen duke menduar për seksin në dush.

Nga ata që e kanë provuar, thonë se ky vend është krijuar për pasion e kënaqësi dhe 81 për qind prej tyre thonë se duan ta përsërisni këtë eksperiencë.

Shumica e pjesëmarrësve, apo 56 për qind tyre, janë pajtuar se sezoni ideal për të bërë seks në dush është gjatë verës, megjithëse vështirë se do ta refuzonin këtë aktivitet në çfarëdo sezoni tjetër. /Telegrafi/