Si pasojë e pandemisë, diaspora gjatë vitit të kaluar nuk ka mundur ta vizitojë atdheun e tyre – Kosovën.

E tani kur me padurim presim që miqtë e familjarët tanë të na vizitojnë në Kosovë për ta hekur mallin e shtuar për më shumë se një vit, kompania e udhëtimeve MySky 24 ka njoftuar se i ofron çmimet më të lira në treg për diasporën.

E themeluar në vitin 2013 dhe me një ekip profesionale pas vetesh, MySky 24 është ndër kompanitë më serioze në vendin tonë e cila sigurohet që udhëtimi juaj të jetë i rehatshëm, i shpejtë dhe me çmim super të mirë.

Kompania funksionon me sistemin Tour Operator dhe ofron fluturime direkte nga qytetet kryesore të Evropës drejt Prishtinës, ku së fundmi ka filluar edhe iteneraret për në aeroportin e Shkupit dhe Ohrit.

MySky24 ka partner kryesor kompaninë prestigjioze My Wings, e cila njihet si ndër më të mëdhatë në Evropë.

Përvoja e gjatë në fushën e fluturimeve civile komerciale dhe shërbimi i standardit ndërkombëtar ndaj klientit, e bëjnë MySky 24 të dallohet në tregun vendor.

Linja direkte nga Gjermania në Prishtinë:

– Bremen
– Padeborn
– Dortmund
– Dusseldorf
– Sttutgart
– Munih
– Friedrischafen
– Memmingen

Linja direkte nga Belgjika në Prishtinë:

– Brukseli

Linjat direkte nga Suedia në Prishtinë:

– Stokholm
– Goteborg
– Malmo
– Kopenhagë

Linja direkte nga Zvicra në Prishtinë:

– Bazel

Linja direkte nga Finlanda në Prishtinë:

– Helsinki

Linja direkte nga Holanda në Prishtinë:

– Maastricht Aachen

Linja direkte nga Franca në Prishtinë:

– Lion

MySky 24 jua sjell vendlindjen më afër. Rezervoni tani online dhe përfitoni ekstra 5% zbritje në ÇDO BILETË.

Për më shumë, kontakto në:

Web: www.mysky24.com
Facebook:
MySky 24
Nr. Tel: +383 48 555 351
E-mail:
info@mysky24.com