LAJMI I FUNDIT:

A mund të thyeni rekordin? Vetëm dy fotografi janë identike, zbuloni se cila janë ato

A mund të thyeni rekordin? Vetëm dy fotografi janë identike, zbuloni se cila janë ato

Duket se detyra është e thjeshtë, por në fakt fare nuk është ashtu

Mënyra e duhur për t’u argëtuar pasditeve të vikendit është të ushtroni trurin tuaj duke zgjidhur detyra interesante.


Enigmat dhe fshehja janë një mënyrë e shkëlqyer për ta bërë këtë. Më poshtë mund të provoni të zgjidhni njërën prej tyre.

Pra në foto janë gjashtë fotografi identike të së njëjtës vajzë të ulur në një karrige, por, edhe pse duket se janë të njëjta, nuk janë të njëjta, transmeton Telegrafi.

Detyra juaj është të gjeni dy fotografi që janë identike. Rekordi aktual është 20 sekonda.

Duket e lehtë, por jo nuk është ashtu. A mund të thyeni rekordin?

Nëse nuk keni arritur të gjeni, shikojeni zgjidhjen:

/Telegrafi/