LAJMI I FUNDIT:

MSh shfuqizon vendimin me të cilin ishte miratuar Lista e re e Barnave Esenciale

MSh shfuqizon vendimin me të cilin ishte miratuar Lista e re e Barnave Esenciale

Ministria e Shëndetësisë njoftoi të enjten se është shfuqizuar vendimi me Nr. 05-1798, me të cilin është miratuar Lista e re e Barnave Esenciale.

Reklama

Sipas njoftimit, arsyeja e shfuqizimit të këtij vendimi është për disa shkaqe teknike si dhe për shkak se, nxjerrjes së vendimit do t’i paraprijë edhe një tryezë diskutimi publik.

“…nga e cila Ministria e Shëndetësisë synon të marrë rekomandime konkrete nga hisedarët, shoqeria civile, shoqatat e profesionistëve, institucionet publike dhe private etj”, thuhet në komunikatën për media./Telegrafi/