Ministria e Punëve të Brendshme  gjatë ditës së djeshme, më datë 11 Maj 2022 ka kryer kontroll të përforcuar aksionar në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut për sanksionimin e automjeteve që lëvizin me shpejtësi më të madhe se e lejuara, ku janë sanksionuar gjithsej 216 drejtues mjetesh.

Reklama

Prej tyre, shtatë automjete lëviznin me shpejtësi mbi 50 kilometra në orë më shumë se shpejtësia e lejuar si dhe një automjet me mbi 70 kilometra në orë.

Kështu, 104 drejtues mjetesh kanë tejkaluar shpejtësinë në vende të banuara, kurse 112 në vende të pa banuara.

Nga MPB thonë se vazhdojnë kontrollet e aksioneve të intensifikuara.

Reklama

Ata bëjmë thirrje që të gjithë pjesëmarrësit në trafik të respektojnë rregullat e komunikacionit dhe të kontribuojmë së bashku për rrugë më të sigurta.

Reklama