0Shares

Ministria e Jashtme ruse njoftoi sot, se Moska është shumë e shqetësuar për vendimin e SHBA-së për të zhvendosur selinë e ambasadës nga Tel Avivi në Jerusalem.

Në një deklaratë të ministrisë thuhet se një zgjidhje e drejtë dhe e qëndrueshme e konfliktit të vjetër palestinez-izraelit, i cili siguron zgjidhjen e të gjitha aspekteve të statusit përfundimtar të territoreve palestineze, duke përfshirë një çështje të ndjeshme në Jerusalem, nëpërmjet bisedimeve të drejtpërdrejta palestinez-izraelite, duhet të arrihet në bazë të të drejtës ndërkombëtare , dhe rezolutat përkatëse të Këshillit të Sigurimit të OKB-së dhe të Asamblesë së Kombeve të Bashkuara.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)