Kushtoni kujdes kësaj imtësie dhe do të dini që në fillim se si do të përfundojë nata

Meshkujt, kurrë nuk e dinë se a dëshiron seks ndonjë femër në bazë të dukjes fizike.

Ja se në çfarë duhet të kini kujdes në mënyrë që të jeni të sigurt se a është i interesuar për lojëra në dhomën e gjumit, transmeton Telegrafi.

Edhe pse është menduar gjatë që në bazë të dukjes fizike mund të dini se a dëshiron apo jo ndonjë damë marrëdhënie seksuale me ju, tani është dëshmuar që ky konstatim është krejtësisht i gabuar.

Ekziston vetëm një gjë e cila pa gabim tregon se a është e interesuar femra që bash me ju të shkojë në shtrat, e kjo është – as më pak e as më shumë – entuziazmi.

Psikologët konstatojnë që elani i afshit lehtë zbulohet.

Në të vërtetë, shenjat të cilat tregojnë që femra nuk mund t’ju rezistojë janë përqafimi dhe puthja e vazhdueshme.

– Afshi thjesht ndjehet dhe ai nuk ka kurrfarë lidhjeje me atë që shihni. Dukja fizike shpesh mund të mashtrojë dhe për këtë shkak është e nevojshme që t’u dorëzoheni ndjenjave – thonë ekspertët.

Për të mos gabuar dhe për të mos ofenduar ndonjë damë kur do t’i ofroni seks, më së miri do të ishte që të mbyllni sytë derisa ju prek. /Telegrafi/