Një pamje e qartë që na tregon se sa të kujdesshëm duhet të jemi kur parkojmë thuhet se vjen nga një shtëpi familjare në Brazil.

Ne të gjithë e dimë se çfarë ndodh nëse e lëmë makinën tonë në një pjerrësi pa e siguruar atë kundër nisjes aksidentale, përcjell Telegrafi.

Në këtë drejtim, sigurisht bëhet fjalë për rastet kur ne harrojmë – ose nuk e përdorim – frenin e dorës.

Në atë rast, ekziston rreziku që automjeti të “rrokulliset” në tatëpjetë dhe të shkaktojë dëme në njerëz dhe pronë, si dhe në veten tuaj.

Dhe kjo video është ndoshta prova më e mirë për këtë. /Telegrafi/

Reklama