Renault është bërë marka e dytë më e madhe në Evropë për nga shitja e veturave, ndërsa edhe në tregun kosovar është një trend i tillë dominues nga marka më e madhe franceze në botë.

Por mundësisë së blerjes së një modeli të ri të Renault me 5 shtesat e veçanta po i vije fundi, prandaj planet tuaja për veturën e re vendosni të parat në listë.

Rreth 1.9 milionë njerëz kanë blerë veturat e reja të Renault në gjysmën e parë të vitit 2017. Kjo ishte një rritje prej 10.4 për qind në një treg që u rrit me 2.6 për qind në total për grupin.

Edhe në Kosovë, Renault është bërë lider i tregut, duke dominuar mbi markat tjera të veturave.

Për më shumë, AutoMita, si përfaqësues zyrtar i Renault ka dhënë edhe 5 mundësi unike për tu bërë me një model të ri të Renault, duke filluar prej Megane, Kadjar, Scenic, Clio, Captur si dhe modelet e reja të veturave Dacia.

Mirëpo, përveç Renault, kërkesë në rritje domethënëse kanë pasur të gjitha markat tjera të grupit. Bashkë me Renault edhe veturat Dacia kanë thyer rekorde të shitjeve në gjysmën e parë të këtij viti.

Përfaqësuesi zyrtar i Renault, Nissan dhe Dacia, AutoMita për disa javë rresht e ka ofruar mundësinë e papërsëritshme që modelet e reja të veturave Dacia dhe Renault të merren me 5 benefite shtesë, duke përfshirë garancionin 5 vjeçar, 5 serviset e para falas, 5 vjet asistencë rrugore, normën e interesit për auto-kredi në vetëm 5 për qind si dhe 5 aksesorë falas, po ashtu.

Mirëpo, kanë mbetur vetëm edhe disa ditë të kësaj oferte promovuese, sepse më 31 korrik mundësia për ta blerë një veturë të re Dacia apo Renault me këto 5 karakteristika kyçe, të cilat ofrohen falas nga AutoMita përfundon.

Prandaj, përdorni ditët e mbetura të ofertës për të përfituar nga blerja e veturës së preferuar të rreth 1,9 milionë njerëzve, anembanë kontinentit.

Renault / AutoMita i ka ri-konfirmuar ambiciet e saj të rritjes së shitjeve gjatë gjithë vitit 2017, të nxitur nga linja e përtrirë e modeleve të reja, të cilat sjellin dizajnin më unik, çmimin më të favorshëm, shpenzimet më të ulëta, servisimin e autorizuar për secilin model, kushtet më të mira të shitjes, normat më të mira për auto-kredi dhe shumë karakteristika tjera të cilat ofrohen për blerësit e veturave të Renault në Kosovë. /Telegrafi/