Disa pamje të publikuara thuhet se kanë kapur momentin kur një grup njerëzish u zhytën në një ujëvarë 30 metra, pas injorimit të shenjave paralajmëruese për t’u kthyer.

Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, në Parkun Shtetëror Ohiopyle në Pensilvani ata kishin marrë me qira një barkë dhe morën një udhëtim pa u udhëzuar.

Kështu, gjatë lundrimit përmes lumit, grupi mori një kthesë të gabuar që i vendosi në një rrugë të rrezikshme.

Madje, siç thuhet tutje, ata kaluan tri shenja paralajmëruese për nxitjen e njerëzve për t’u kthyer prapa, me një shenjë që tregon ‘ujëvarë përpara’. /Telegrafi/