Qëllimi i ligjëratave të Hetemit është që t’i informojë dhe t’i bindë njerëzit për jetën e shëndetshme dhe fatlume sipas kriterit të njeriut

Këshillat e autorit, por edhe përgjigjet e mprehta dhe të kuptimta dhe të kuptimta të Z. Ramadani, në fakt, hapin më shumë pyetje se sa mjekësia mund të ofrojë përgjigje, transmeton Telegrafi.

Hetem Ramadani, është i orientuar drejt një mënyre të shëndetshme jetese jo vetëm të shëndetit fizik por edhe atij shpirtëror dhe emocional. Regjimi i jetës së tij bazohet tek ushqimet, aktiviteti fizik dhe meditimi.

Ku bazohet mjekësia ndryshe e Hetem Ramadanit? Sa të rëndësishëm janë meditimi dhe ushqyerja e shëndetshme?

Ky ngërthim i çasteve është paraqitur jashtëzakonisht bukur në këtë emision që gjendet para jush.

Edhe shpjegimi i vetëdijes, i stresit, i këndvështrimeve të reja mbi paraqitjen e sëmundjes, i meditimit, lufta me frikën, bartja e mendimeve pozitive, paraqesin kontribut të rëndësishëm që do të japin informacione për shumë lexues.

Për më tepër, ndiqni emisionin në vijim:

/Telegrafi/