Emily njihet më së shumti për aktivizmin si feministe dhe jo vetëm, për karrierën në modelim dhe aktrim

Jetesa në Los Angeles i rafinoi shijet 25-vjeçares dhe kjo vihet re më së miri në arredimin e shtëpisë ku jeton me bashkëshortin e saj, Bear.

Emily është vajza e një piktori të arrirë dhe një pedagogeje letërsie dhe arriti të krijojë identitetin e saj artistik, frymëzuar nga prindërit.

Në shtëpinë e saj vihen re piktura të shumta, mobilje të vjetra, sende të veçanta, qilima bohemianë etj.

Mirëserdhët në shtëpinë e Emily Ratajkowski-t: