Mijëra kosovarë janë drejtuar Shqipërisë për të kaluar fundjavën.

Nga mëngjesi deri në orën 09:00 kanë kaluar mbi 7 mijë shtetas kosovarë.

Numri i madh i kosovarëve që vijnë drejt Shqipërisë ka krijuar fluks në Morinë.

Ora News raportoi se Policia kufitare ka punuar me proceduara të përshpejtuara duke lehtësuar qarkullimin dhe shmangur vonesat në kufi.