European College of Kosovo ka hapur thirrjen për regjistrim të kandidatëve në programin më të kërkuar profesional “Shitja & Shërbimi ndaj klientëve” program praktik i cili siguron punësim dhe avancim në karrierë për të gjithë kandidatët.

Në Kosovë ndër profesionet më të kërkuara dhe më të paguara është ai i shitjes. Duke qenë imazhi përfaqësues i kompanisë, shitësit bartin mbi vete një përgjegjësi të madhe brenda çdo biznesi. Nëse investoni tani në formimin tuaj profesional në shitje, ju do të arrini të përfaqësoni denjësisht kompaninë ku do të punoni dhe do t’i shtoni vlerë vetes në këtë treg konkurues.

Ky program është i duhuri për juve sepse përveq që do të merrni diploma profesionale, çertifikoheni ndërkombëtarisht, programi do ju ofroj mundësinë e avacimit në karrierë.

Modulet e programit:

Moduli 1: Komunikimi Efektiv në Shitje
Moduli 2: Teknikat e Shitjes dhe kontaktimi i klientëve lidhur me produktet apo shërbimet.
Moduli 3: Promovimi, Shitja dhe Monitorimi i produkteve.
Moduli 4: Hulumtimi i Tregut / Krijimi i ofertave / Vizitat në Teren
Moduli 5: Krijimi & menaxhimi i ekipit të shitjes / Rroga – Komisioni – Targeti – Bonusi
Moduli 6: Aftësitë e Negocimit
Moduli 7: Ankesat e klientëve dhe ruajtja e mardhënieve me klientë.
Moduli 8: Hulumtimi dhe analizimi i tregut.
Moduli 9: Planifikimi dhe Raportimi për klientin/menaxhmentin.
Moduli 10: Ushtrime Individuale / Grupore / Skenario reale

3 ARSYE PSE TË REGJISTRONI PROGRAMINShitja & Shërbimi ndaj klientëve”;

1) Mëso profesionin më të kërkuar në tregun e punës
2)
Rrogë për qejfi pasi shitja nuk ka limit
3)
Krijo kontakte me profesionistë të fushave

APLIKO TANI 

Regjistrohuni tani duke aplikuar online apo përmes telefonit: 038 22 22 28 / 044 97 28 28 / 049 87 28 28 dhe rezervoni vendin tuaj. Kolegji Europian i Kosovës gjendet në Prishtinë, rr: “Gustav Mayer nr.19 (afer parkut te qytetit ) E-mail: info@eck-edu.org.

Na ndiqni në Facebook dhe Instagram.