Bindshëm në vendin e parë në listën e tyre: Meshkujt mbi moshën 40-vjeçare më së shumti e duan këtë në krevat

Sipas anketës së një faqeje në internet “LeAffair“, dukshëm dallohen dëshirat e meshkujve dyzetvjeçarë dhe të atyre më të rinj, transmeton Telegrafi.

Çfarë është ajo që duan meshkujt?

Ata duan butësi, jo ndotësi dhe vrazhdësi! Siç theksohet, meshkujt me moshë mbi 40 vjeç më së shumti e duan romantikën në krevat!

Në të vërtetë puthjet dhe butësia, seksi i lehtë dhe përkëdheljet gjenden në vendin e parë dhe të dytë të dëshirave të tyre!

Pastaj në listë pason ‘seksi normal’ (kështu kanë theksuar), pastaj seksi me femrat me veshje të brendshme seksi dhe me taka të larta, lojëra SM dhe seksi në treshe.

Fotografimi apo xhirimi gjatë kohës së seksit fare nuk u intereson. /Telegrafi/