Rreth 250 media të brendshme dhe më shumë se 100 media të huaja sot ndjekin dhe përcjellin vizitën hostorike të kreu Papës Françesku në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Në mesin e mediave të akredituara janë Televizioni Kombëtar i Greqisë, Televizioni Kombëtar i Bullgarsië, Al Jazeera Balan, Voice of America, BBC e shumë media tjera, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Papa Françesku arrin në vizitën historike në Shkup (Foto/Video) Papa Françesku arrin në vizitën historike në Shkup (Foto/Video)

Sot në sheshin “Maqedonia” në Shkup pritet të më shumë se 15.000 njerëz nga vendi, por edhe mysafirë të lartë dhe shtetas të huaj nga rajoni./Telegrafi/