“Maqedonia-Bllokon” njofton se sot do të protestoj para shtëpisë së deputetes Emilija Aleksandrova, sepse siç thonë, ajo nuk duhet të votojë për ndryshimet kushtetuese.

“Maqedonia Bllokon”, sot do të organizojë protestë para shtëpisë së deputetes Emilija Aleksandrova e cila është një nga tetë deputetët e larguara dhe shantazhuar. Në protestë do t’i jepet një letër Aleksandrovës se pse nuk duhet të votoj për ndryshimet kushtetuese. Mbledhja e protestuesve është paralajmëruar në orën 18:30 para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë ku nga aty do të shkojnë para shtëpisë së deputetes”, thonë nga “Maqedonia Bllokon”./Telegrafi/