Ende nuk ka përfunduar mbledhje e Shtabit kryesor që e udhëheq drejtori për Menaxhim me Kriza, Stojanç Angellov, i cili duhet ta përgatis planin aksional për gjednjen e krizës.

Një nga opsionet është nëse ish-spitali në Bogorodicë ‘Sistina’ të bëhet Covid spital për pacientët e infektuar. Ky propozim erdhi pas mbledhjes me ministrin e Shëndetësisë, Venko Filipçe kishte takim me pronarët e spitaleve ‘Sistina’, ‘Zhan Mitrev; dhe ‘Remedika’.

Hotelim përkatësisht ish-spitali Sistina, gjendet në lagjen Taftalixhe dhe momentalisht nuk përdoret për shkak të mbylljes së hoteleve./Telegrafi/