Nëse ndonjëherë bie pyetja se cili vend është parajsa në Tokë, me shumë gjasë njerëzve u vjen në mendje destinacioni i Maldiveve.

Të njohura për ujin e kristaltë, palmat e bukura e privatësinë e pa kontestueshme, Maldivet janë ëndrra e shumicës së njerëzve.

Por, jo gjithmonë Maldivet kanë qenë destinacion i përballueshëm financiarisht për shqiptarët e Kosovës.

Ndonëse tani këtë parajsë natyrore e shihni në çdo shfletim tuajin në internet apo revista, para vitit 2014 Maldivet kanë qenë të paarritshme për pjesën më të madhe të qytetarëve tonë.

Megjithatë, gjithçka morri kthesën për të mirë në vitin 2014.

Pikërisht në këtë vit, Maldivet filluan të bëhen destinacion me buxhet të arritshëm falë marrëveshjeve që operatori turistik As Travel filloi t’i lidhte me resortet në Maldives.

Nga atëherë, As Travel vazhdimisht ka kontribuar në uljen e çmimeve për Maldive duke arritur marrëveshje direkte me resortet më luksoze në Maldive.

Rrjedhimisht, çdo vit Maldivet bëhen më shumë e më shumë të përshtatshme për një numër të madh të personave të shtresës së mesme e të lartë.

Veç kësaj, As Travel ka sjell çmime të përballueshme edhe për rajonin dhe pikërisht ky përkushtim i kompanisë, ka bërë që As Travel të jetë operatori turistik më i pa zëvendësueshëm në vendin tonë, duke u shquar për profesionalizmin dhe kujdesin ndaj klientit.