Drejtori i Përgjithshëm i Doganave të Kosovës Agron Llugaliu, në një intervistë në emisionin ‘Përballje’ në Telegrafi.com, ka folur për aksionet e fundit të doganave dhe të institucioneve të tjera në luftën kundër kontrabandës dhe krimit të organizuar.

Gjithashtu ka treguar se pse janë bërë konfiskimet e pajisjeve të kriptovalutave në disa fshatra e qytete të vendit dhe se cfarë do të ndodh me to.

Llugaliu në këtë intervistë ka folur për sfidat dhe reformat që duhet të ndodhin në këtë institucion si dhe për planet që kanë.

Intervista do të publikohet nesër në www.telegrafi.com . /Telegrafi/