Tap n’All vazhdon të sjellë lojë atraktive dhe shpërblime interesante.

Sonte nga ora 19:00 ju mund të fitoni një nga shpërblimet e dhuruara, ndër to edhe një kupon 150 euro për vendin e parë.

Regjistrohu për Tap n’All duke klikuar këtu, dhe futu në garë për super shpërblime.

Si çdo të martë, TapQuiz fillon javën e pyetjeve, përgjigjeve, shpërblimeve, titujve, komenteve e befasive. Me moderim nga Jonida Vokshi, Tap n’All ju fton t’u përgjigjeni 10 pyetjeve me nga 4 alternativa nga çdo kategori e mundshme.

Sonte dhurohen këto shpërblime:

Vendi i parë fiton 150 euro kupon në GjirafaMall
Vendi i dytë fiton Set librash nga Ismail Kadare
Vendi i tretë fiton Maus MSI

Kliko këtu për t’u regjistruar.

Si gjithmonë, Tap n’All ka pregatit edhe një dhuratë surprise për komentuesin më të mirë.
Ju gjithashtu mund të pajiseni me tituj të ndryshëm, si emblema, grada nderi dhe grada rrufe.

Që të regjistroheni ndiqni këto hapa:

Hyni në GjirafaVideo.com
-Kliko mbi Live TV
-Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
-Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
-Klikoni “Hyr në quiz”
-Bëhuni gati për lojë

Kliko këtu për t’u regjistruar.