Në Yorkshire të Anglisë është parë një i ri i cili qëndronte shtrirë mbi një veturë në lëvizje, duke rrezikuar të binte çdo moment.

Ende nuk dihet se çfarë ishte kjo lojë, por besohet të jetë ndonjë sfidë, që mund të imitohet edhe nga të tjetër, transmeton Telegrafi.

“Gjëja më idiote që kam parë në rrugë. Është e tmerrshme dhe duhet të ndalohet”, është një koment lidhur me rastin.

Derisa po bëhen hetime për të rinjtë, kërkohet raportimi i menjëhershëm i rasteve të tilla. /Telegrafi/