Amazon dhe Walmart e kanë ulur çmimin për iPad Pro, më së shumti deri më tani.

Si pjesë e këtij lirimi, ky tablet me 12.5 inç dhe 64GB mund të blihet për 723 euro, që i bie se ka rënë për 131 euro, nga çmimi i zakonshëm prej 876 eurove, transmeton Telegrafi.

Meqenëse është liruar shumë, zgjedhja mes kësaj pajisjeje dhe iPad Pro me 11 inç është shumë e vështirë.

Nëse doni një tablet me ekran të madh, iPad Pro është fituesi, mirëpo nëse iu nevojitet diçka më praktik, atëherë iPad Pro me 256GB, që kushton 723 euro do të ishte zgjedhja e përkryer. Secili model që do zgjidhej, do ishte i mirë sepse në të dyja do të jetë iPadOS që lansohet së shpejti.

Nëpërmjet këtij sistemi, do të ketë mundësi të lidhjes me portën USB, si dhe kartelën SD, ndërsa nëse të njëjtin sistem e ka përdoruesi edhe në laptop, atëherë mund të ketë edhe për këtë lidhej të mirë. /Telegrafi/