I hapur në vitin 2016 për të marrë primatin e parkut më të madh zbavitës në Turqi- The Land of Legends ka bërë bujë në të gjithë botën duke mishëruar Disneylandin dhe pishinat e mëdha dhe plazhet e improvizuara.

Veturat e shpejta dhe parku i ujit. Foto: Telegrafi.com

Ky projekt është bërë për të ndikuar në rritjen e interesimit të turistëve që duan aventurat për të vizituar Turqinë në përgjithësi dhe Antalinë në veçanti.

Ky park gjigant është ndërtuar nga Rixos World Parks & Entertainment dhe Dragone Productions. Janë investuar më shumë se 500 milionë euro në ndërtimin e hotelit, parkut zbavitës dhe pishinave gjigante. Në këtë park ka më shumë se 5000 mijë persona të punësuar në kohë sezone. Dhomat e hotelit Rixos në brendësi të parkut janë të paisura me LED TV dhe me PlayStation.

Plazhi artificial brenda parkut. Foto: Telegrafi.com

Veturat e shpejta në këtë park zbavitës janë aq të fuqishëm sa që mund të arrijnë shpejtësinë prej 85km/h për orë. Gjithashtu, brenda në park ka kinema 5D.

Skica e parkut. Foto: Telegrafi.com

Brenda në park ka Spa, banjo turke, sauna dhe dhoma me avull.

E gjithë kjo mundësohet nëse ju vendosni që pushimet tuaja ti kaloni me Fibula Air Travel në Maqedoni me ndonjërën nga ofertat fantastike për pushim.

Rreth ujit dhe poshtë diellit, me kushte fenomenale në hotelet me kuzhinë të bollshme në disa vende të ndryshme në Turqi, me çmime që nuk i gjeni diku tjetër.

Në këto oferta të volitshme për pushimin tuaj, i shtohen edhe disa segmente lehtësuese për pushim të mbushur me kënaqësi. Nëse keni fëmijë deri në 15 vjeç atëherë ju mund t’i merrni dy fëmijë me vete deri në këtë moshë. Gjithashtu, Fibula Air Travel Maqedoni ofron 50% ulje deri në 50% për rezervim të hershëm.

Përveç kësaj, Fibula Air Travel organizon udhëtime edhe më të gjata në Stamboll, në Cappadocia (duke filluar nga 325 euro), Dubai dhe Abu Dhabi. Pushimet tuaja me Fibula Air Travel mund t’i shijoni edhe në Greqi.

Të gjithë ofertat e Fibulla Air Travel mund t’i shikoni KËTU
Në numrat e telefoni: 389 (2) 3238081; 389 (2) 3216391
Në Facebook: Fibula Air Travel Macedonia
Në Instagram: Fibula Air Travel

Disa nga ofertat për pushime gjatë verës: