Lamborghini është duke punuar në të paktën një version të fundit përfundimtar të Huracan përpara se supermakina të zëvendësohet nga një model i ri.

Siç edhe dihet, prodhuesi italian i automjeteve ka plane për një pamje më aventureske të modelit dhe ne kemi një video të re spiune, përcjell Telegrafi.

Ajo vjen nga Varryx në YouTube dhe na tregon një prototip provë të Huracan Sterrato.

Varianti i supermakinës u konfirmua zyrtarisht në korrik të këtij viti dhe kompania me bazë në Sant’Agata Bolognese tani është në fazat e avancuara të zhvillimit.

Ky mjet i provës u kap pranë fabrikës së markës dhe kishte një kamuflazh lara-lara rreth trupit të tij.

Reklama

Pavarësisht maskimit, megjithatë, aty ka gjëra interesante. /Telegrafi/