Gjatë një interviste që po zhvillohej në Andacollo të Kilit, vëmendja nuk ishte te kuzhinierja apo përgatitjet, por te qeni që vodhi njërën prej tyre.

Lëvizjet e qeta dhe të shkathëta të kafshës, janë pëlqyer shumë nga shikuesit, të cilët e kanë shpërndarë videon me shpejtësi, transmeton Telegrafi.

“Është si një hajn profesionist”, si dhe “sigurisht bashkëpunon me gazetarin”, janë dy nga komentet e shumta lidhur me rastin. /Telegrafi/