Rrjetet sociale janë të mbushura me ushqime të përgatitura me kujdes dhe pjata plot shije, që ju bëjnë të lakmoni për t’i ngrënë.

Në anën tjetër, shpërndahen edhe imazhet e dështimeve në kuzhinë, që janë bërë nga kuzhinierë pa eksperiencë, transmeton Telegrafi.

Megjithëse këto përgatitje mund të mos ju pëlqejnë, janë qesharake dhe pëlqehen vetëm pse nuk kanë të bëjnë me diçka normale.

Makaronat e vëna në tepsi rrethore, deri te një picë me ngjyrë të gjelbër, janë disa nga gatesat që kurrë nuk do donit t’i shihni në tavolinë. /Telegrafi/