LAJMI I FUNDIT:

Kursimi i energjisë elektrike, rreth 175 mijë familje subvencionohen për muajin janar

Kursimi i energjisë elektrike, rreth 175 mijë familje subvencionohen për muajin janar

Janë rreth 175 mijë familje që kanë shpenzuar më pak energji elektrike krahasuar me janarin e vitit paraprak sesa janari 2022 dhe që kanë përfituar nga subvencioni.

Reklama

Kështu njofton ministri i Financave, Hekuran Murati duke shtuar se tashmë është procesuar pagesa për këtë subvencionim.

“MFPT ka procesuar pagesën e subvencionit edhe për muajin janar për të gjitha familjet që kanë kursyer energjinë elektrike. Shumë familje kanë paguar më pak se kurdoherë për faturat e energjisë elektrike gjatë muajve të dimrit. Janë 174,642 familje që këtë janar kanë shpenzuar më pak sesa janari 2022, dhe kanë përfituar nga subvencioni”, njofton Murati. /Telegrafi/