LAJMI I FUNDIT:

Subvencionet

83 Artikuj

Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Peci: Dikur nevojiteshin 30 ditë për të kompletuar dokumentacionin për subvencione, këtë vit duhen vetëm 2 orë

Bujqësi
Zgjatet deri më 14 prill afati për aplikim për subvencione bujqësore

Zgjatet deri më 14 prill afati për aplikim për subvencione bujqësore

Bujqësi
Shtyhet afati i aplikimit për pagesa direkte dhe subvencione në bujqësi

Shtyhet afati i aplikimit për pagesa direkte dhe subvencione në bujqësi

Bujqësi
Katër vjet burgim për gjashtë persona të përfshirë në rastin ‘Subvencionet II’

Katër vjet burgim për gjashtë persona të përfshirë në rastin ‘Subvencionet II’

Të Tjera
Electricity saving, about 175 thousand families are subsidized for January

Electricity saving, about 175 thousand families are subsidized for January

English
Ministria e Bujqësisë: Deri më 29 mars fermerët mund të aplikojnë për subvencione për vitin 2023

Ministria e Bujqësisë: Deri më 29 mars fermerët mund të aplikojnë për subvencione për vitin 2023

Bujqësi
Kursimi i energjisë elektrike, rreth 175 mijë familje subvencionohen për muajin janar

Kursimi i energjisë elektrike, rreth 175 mijë familje subvencionohen për muajin janar

Financa
Kishte thënë se rritja e subvencioneve është shenjë e varfërisë, Hoti tani kërkon që të përkrahen fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Kishte thënë se rritja e subvencioneve është shenjë e varfërisë, Hoti tani kërkon që të përkrahen fermerët nga Ministria e Bujqësisë

Bujqësi
Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet

Hoti: Mjerë për atë ekonomi ku rriten subvencionet e zvogëlohen investimet

Financa
Lirohen nga akuza tetë të akuzuarit për mashtrime me subvencione

Lirohen nga akuza tetë të akuzuarit për mashtrime me subvencione

Kosovë
Në mënyrë që t’i kapë miliarda dollarë të qeverisë amerikane, Tesla duhet të zhbllokojë karikuesit e veturave elektrike për markat e tjera

Në mënyrë që t’i kapë miliarda dollarë të qeverisë amerikane, Tesla duhet të zhbllokojë karikuesit e veturave elektrike për markat e tjera

Auto Lajme
Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër 15 personave për rastin “Subvencionet II”

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë kundër 15 personave për rastin “Subvencionet II”

Kosovë
ESM publikoi kompanitë që kanë marrë energji elektrike të subvencionuar

ESM publikoi kompanitë që kanë marrë energji elektrike të subvencionuar

Maqedonia e Veriut
Murati: Shtesa 50 euro u ekzekutua për muajin tetor, të martën dalin shtesat për shtatorin

Murati: Shtesa 50 euro u ekzekutua për muajin tetor, të martën dalin shtesat për shtatorin

Financa
Franca do t’i japë përparësi familjeve me të ardhura të ulëta në shpërndarjen e subvencioneve për veturat elektrike

Franca do t’i japë përparësi familjeve me të ardhura të ulëta në shpërndarjen e subvencioneve për veturat elektrike

Auto Lajme
Arrestohet një i dyshuar për “mashtrim me subvencione dhe ushtrim të ndikimit”, përfitoi dhjetëra mijëra euro kundërligjshëm

Arrestohet një i dyshuar për “mashtrim me subvencione dhe ushtrim të ndikimit”, përfitoi dhjetëra mijëra euro kundërligjshëm

Kosovë
Franca u ofron qytetarëve 4 mijë euro për ta zëvendësuar veturën me një biçikletë elektrike

Franca u ofron qytetarëve 4 mijë euro për ta zëvendësuar veturën me një biçikletë elektrike

Interesante
Subvencionet në bujqësi, Peci: Procedohen sot për pagesë rreth 7 milionë euro

Subvencionet në bujqësi, Peci: Procedohen sot për pagesë rreth 7 milionë euro

Bujqësi
Ministria e Bujqësisë njofton se ka filluar pagesat e subvencioneve për fermerët

Ministria e Bujqësisë njofton se ka filluar pagesat e subvencioneve për fermerët

Bujqësi
Peci: Në Serbi një hektar me grurë subvencionohet 68 euro, në Kosovë 474 euro

Peci: Në Serbi një hektar me grurë subvencionohet 68 euro, në Kosovë 474 euro

Bujqësi
LVV pezullon nga anëtarësia asamblistin që u arrestua për keqpërdorime me subvencione

LVV pezullon nga anëtarësia asamblistin që u arrestua për keqpërdorime me subvencione

Kosovë
Arrestimi i asamblistit të LVV-së për keqpërdorime në subvencione –  Sali Zyba fton organet e drejtësisë ta zbardhin rastin

Arrestimi i asamblistit të LVV-së për keqpërdorime në subvencione – Sali Zyba fton organet e drejtësisë ta zbardhin rastin

Kosovë
Kosova pa sistem kundër breshrit, ministria thotë se po i analizojnë mundësitë

Kosova pa sistem kundër breshrit, ministria thotë se po i analizojnë mundësitë

Donjeta Zeqiraj
Qindra bujq nuk kanë mundur të aplikojnë për subvencione – kërkojnë shtyrjen e afatit për 10 ditë

Qindra bujq nuk kanë mundur të aplikojnë për subvencione – kërkojnë shtyrjen e afatit për 10 ditë

Bujqësi