LAJMI I FUNDIT:

Ku ka shqiptarë, ka Birra Peja dhe Go+!

Ku ka shqiptarë, ka Birra Peja dhe Go+!

Kur bie fjala për shqiptarët, një fakt është i pakontestueshëm: ata janë kudo në botë. Nga Amerika e deri tek Australia, nga Kanadaja e deri në kontinentin e vjetër, Europa, nuk ka vend ku nuk dëgjohet gjuha shqipe dhe nuk ndihet prania e shqiptarëve. Por një gjë e përbashkët për të gjithë shqiptarët e diasporës, është malli për atdheun dhe për atë energjinë unike të kulturës tonë.

Birra Peja dhe Go+, janë të angazhuar për të mbështetur komunitetin shqiptar kudo që ndodhet. Qoftë përmes sponsorizimeve të eventeve kulturore, festivaleve muzikore apo iniciativave të ndryshme sociale, ato tregojnë se janë gjithmonë pranë shqiptarëve, pavarësisht se ku ndodhen.

Pas një periudhe pritjeje, Alba Festival rikthehet me madhështinë e tij të zakonshme, dhe këtë herë, Birra Peja dhe Go+ janë sponsorët kryesorë që do të ndezin atmosferën. Ky festival, i cili bashkon shqiptarët nga e gjithë bota, do të jetë edhe më i veçantë falë mbështetjes së këtyre dy kompanive mëdha.

Këto produkte që të freskojnë dhe të mbushin me energji, janë zemra e çdo ndeje shqiptare.

Birra Peja dhe Go+ janë më shumë se thjesht produkte të njohura në tregun shqiptar; ata janë simbol i një përkushtimi të thellë ndaj komunitetit shqiptar dhe diasporës në të gjithë botën. Me një mision të qartë për të mbështetur dhe bashkuar shqiptarët kudo që ndodhen, Birra Peja dhe Go+ po bëjnë diferencën në çdo hap.

Këto dy kompani të mëdha e kuptojnë rëndësinë e ruajtjes së vlerave dhe traditave shqiptare, veçanërisht për ata që jetojnë larg atdheut. Përmes produkteve të tyre cilësore, ata krijojnë një lidhje të fortë emocionale që mban gjallë ndjenjën e përkatësisë dhe krenarisë kombëtare.

Birra Peja dhe Go+ jo vetëm që freskojnë pjesëmarrësit me produktet e tyre të shijshme, por gjithashtu krijojnë një atmosferë të ngrohtë dhe mikpritëse. Mbështetja e tyre e vazhdueshme për Alba Festival tregon përkushtimin e tyre për të unifikuar dhe mbështetur komunitetin shqiptar.

Për tri ditë radhazi, diaspora do të ketë mundësinë të largojë mallin dhe nostalgjinë për kulturën dhe muzikën shqiptare. Yje të skenës muzikore shqiptare, të ardhur nga të gjitha anët e botës, do të performojnë në Alba Festival, duke sjellë freski, energji dhe emocion për të gjithë pjesëmarrësit.

Devolli Group, gjithmonë afër jush dhe gjithmonë mbështetës i shqiptarëve kudo që janë, do të jetë prezentë në festival me një gamë të gjerë produktesh. Përmes tyre, ndihet aroma dhe shija e atdheut, duke e bërë përjetimin e Alba Festival edhe më autentik.

Alba Festival, nuk do të mungojnë as grupe të tjera produktesh nga Devolli Group, duke u siguruar që çdo detaj i kësaj feste të jetë i përsosur. 

Bëhuni pjesë e festivalit më të madh të diasporës shqiptare dhe largoni mallin për atdheun me muzikë të mirë, ushqime të shijshme dhe atmosferë të jashtëzakonshme, vetëm në Alba Festival.

Pavarësisht nëse jeni në festival, në një ndejë familjare apo duke festuar suksese personale, Birra Peja dhe Go+ sjellin gjithmonë një ndjenjë të veçantë dhe lidhje me atdheun.

Nuk ka festë shqiptare pa Birra Peja dhe Go+ e nuk ka ndejë, as atmosferë, pa kontributin dhe produktet e Devolli Group!