Nxënësit dhe mësimdhënësi tyre shikonin të tmerruar, kur një krokodil gjigant doli prej një lumi në Queensland të Australisë dhe e hëngri një qen.

Derisa në breg po luanin dy qen, zvarraniku u afrua ngadalë dhe e kafshoi njëri me ngjyrë të bardhë, teksa tjetri arriti të largohej, transmeton Telegrafi.

Disa prej nxënësve e kishin parë grabitqari që po afrohej dhe thërrisnin që t’i largonin prej aty, por ishte shumë vonë.

Skena e kafshimit është larguar, për shkak të përmbajtjes së rëndë, teksa ngjarja është shpërndarë për të treguar rrezikun që përbëjnë ujërat ku banojnë këto gjallesa. /Telegrafi/