Kosova gjegjësisht Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, sot pritet të nënshkruaj marrëveshje të partneritetit të tregtisë dhe bashkëpunimit me Britaninë e Madhe.

Sipas njoftimit të MTI-së, marrëveshja do të nënshkruhet nga ministri në detyrë Endrit Shala dhe ambasadori i Britanisë së Madhe në Kosovë, Nicholas Abbott.

Kosova hap dyert për tregti të lirë me Turqinë Kosova hap dyert për tregti të lirë me Turqinë

Kujtojmë se në muajin shtator ka hy në fuqi marrëveshja për tregti të lirë ndërmjet Kosovës dhe Turqisë. /Telegrafi/