Në emisionin “7 Ditë me Panxhën” është bërë e ditur se shumë shpejt në Kosovë do të organizohet ngjarja më e madhe ekonomike, Kosova Business Forum.

Në intervistën e realizuar me Bardha Smajli, koordinatore në Kosova Business Forum, është diskutuar për misionin e këtij forumi, tematikat e tij, si dhe për strukturën e forumit.