Komandanti i Zjarrfikësve në Ferizaj, Zymri Krasniqi, ka thënë në një intervistë për Klan Kosova se ka pasur zjarrfikës që kanë ardhur nga shtëpitë e tyre për të iu ndihmuar kolegëve të tyre në shuarjen e zjarrit që e ka kapluar objektin e një qendre tregtare në këtë qytet.

Krasniqi tha se përpos atyre nga Ferizaj janë mobilizuar edhe kolegë nga qytetet e tjera.

Ai theksoi se deri më tani nuk ka informacione për ndonjë person të lënduar.

Pamje pas shuarjes së zjarrit në Viva Fresh Store në Ferizaj Pamje pas shuarjes së zjarrit në Viva Fresh Store në Ferizaj

“Sonte ka qenë gjendja e jashtëzakonshme. Ka pasur zjarrfikës që kanë ardhur nga shtëpia për të na ndihmuar. Përpos zjarrfikësave nga Ferizaj janë mobilizuar edhe zjarrfikësat nga regjioni Shtimja, Kaçaniku, Gjilani dhe Vitia. Deri më tani sa kemi informacion nuk ka persona të lënduar të cilët kanë mundur të ngecin brenda”.

Reklama
Reklama

“Në perimetër prej 20 metrash ka qenë edhe pompa e derivateve, pra ke qenë gjendja e jashtëzakonshme. Si po e shihni ne e kemi nën kontroll zjarrin”.