0Shares

Komuna e Shtipit pet që edhe këtë vit të shesë një numër të madh parcelash ndërtimore për shtëpi, banesa, objekte afariste dhe hotele, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sipas Silvana Nikollova nga Sektori i urbanizmit të kësaj komune, planifikohet përpilimii një plani të ri detal urbanistik që do të mundësojë parcela ndërtimore për sektorin afarist.

Përndryshe, vitin e kaluar, komuna e Shtipit arriti që të shesë 50 parcela ndërtimore përmes ankandit elektronik, që i solli komunës përfitim prej 66 milionë denarësh./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)