Sipas të dhënave të fundi të Ministrisë së Shëndetësisë, në Shkup aktualisht ka 625 raste aktive, ndërsa prej tyre më shumti ka në Komunën e Aerodromit, 93, në Komunën Qendër 89 dhe Gazi Babë 74.

Pas 51 rasteve të djeshme, gjatë ditës së sotme në Shkup u regjistruar 58 raste të reja, njofton Telegrafi Maqedoni.

Regjitrohen 152 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni Regjitrohen 152 raste të reja me COVID-19 në Maqedoni

Çairi ka 68 raste aktive, Karposhi 71, Kisella Voda 64, Gjorçe Petrovi 36, Butelli 33, Shuto Orizare 16, Studeniçani 10, dhe Ilindeni 23.

Komunat me më pak raste aktive në Shkup janë Haraçina 8, Sopishte 3, Çuçer Sandeva 5, Petroveci 7 dhe Zelenikova 1./Telegrafi/