LAJMI I FUNDIT:

Kompania nga Kosova në garë ndaj kompanive evropiane për ‘Startup of the year’, ja si mund ta votoni

Kompania nga Kosova në garë ndaj kompanive evropiane për ‘Startup of the year’, ja si mund ta votoni

Kompania zvicerane Numarics, që ka zyrë edhe në Kosovë, është kompania e vetme nga vendi ynë që është në garë për çmimin ‘Startup of The Year’ në Central European Startup Awards.

Në këtë çmim, Numarics konkurron ndaj disa prej top-kompanive evropiane nga Austria, Bullgaria, Kroacia, Çekia, Estonia, Hungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Rumania, Serbia, Sllovakia, Sllovenia, Shqipëria, Bosnia dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi.

Numarics në fakt është kompania e vetme nga Kosova që konkurron për këtë çmim.

Në këtë fazë, votat e publikut kanë ndikim të madh andaj edhe ju mund ta mbështetni këtë kompani duke votuar në këtë link.

Përveç tjerash, fituesi i Central European Startup Awards nominohet për Global Startup Awards, ku do të konkurrojë ndaj top kompanive nga e gjithë bota.

Numarics është një fintech kompani nga Zvicra, me 2 zyre në Kosovë, që fokusohet në çështjet e administrimit të biznesit, me klientelë zvicerane.