Shumica e bëjnë këtë gabim

Patatet janë të pasura me kalium, gjë që i bën ata një ushqim jashtëzakonisht të dobishëm kur bëhet fjalë për parandalimin e hipertensionit.

Patatet gjithashtu përmbajnë fibra dietike që përmirësojnë funksionimin e sistemit digjestiv, transmeton Telegrafi.

Të gjithë e dinë që patatet dhea mishi janë një kombinim i keq, dhe askush nuk e di që një kombinim me këtë ushqim nuk rekomandohet.

Patatet e skuqura dhe pomfriti nuk duhet të kombinohen kurrë me domate dhe nuk rekomandohet të gatuhen këto dy ushqime së bashku.

Ky kombinim pengon absorbimin e lëndëve ushqyese dhe mund të shkaktojë pengesa në tretje.

Ky kombinim thuhet se ngadalëson metabolizmin dhe krijon dhimbje dhe një ndjenjë shqetësimi në stomak.

/Telegrafi/