Koha e pranverës në Holandë është koha e tulipanëve, një periudhë e lezetshme kur lulet lulëzojnë dhe peizazhi shpërthen me ngjyra të gjalla.

Një trajtim i veçantë janë Kopshtet Keukenhof që përmbajnë 70 hektarë tulipanë të lulëzuar dhe lule të tjera. Do të vizitoni gjithashtu metropole kozmopolite, do të eksploroni qytete mesjetare të ruajtura mirë dhe do të zbuloni histori shekujsh në Holandë ose në Belgjikën fqinje.

Ekskursione të tjera mund të përfshijnë një lundrim kanalesh në Amsterdam ose një udhëtim në mullinjtë e erës të çuditshme të Kinderdijk. Udhëtimet e tulipanëve fillojnë në mars, prill dhe maj, kur tulipanët me lule janë në kulmin e tyre, transmeton Telegrafi.

Shikoni panoramat befasuese të fushave me ngjyra tulipani:

/Telegrafi/