0Shares

Qetësohuni dhe dëgjoni tingujt të cilët do t’ju bëjnë që të harroni të gjitha gjërat negative, ndërkohë që do t’ju bëjnë që të mendoni për gjëra pozitive dhe të lumtura!

Qetësoni mendjen, trupin dhe shpirtin me ndihmën e tingujve qetësues dhe shërues.

Frekuencat dhe fjalët e kësaj kënge janë të përshtatura që të vibrojnë me frekuenca në trupin tuaj në mënyrë që të eliminohet stresi dhe të shërohet trupi, qenia mendore dhe shpirtërore.

Mbyllni sytë dhe qetësohuni në pozitën e cila ju përshtatet më së tepërmi. Lejoni që tingujt t’ju marrin me vete, transmeton Telegrafi.

Këtë mund ta praktikoni në orët e mëngjesit në mënyrë që të filloni ditën të qetësuar dhe të harmonizuar, në orët e mbrëmjes për qetësim apo para gjumit për ëndrra të lehta dhe të bukura.

Qetësohuni. Merrni frymë thellë dhe lehtë, pastaj nxirreni krejtësisht frymën…

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)