Ndërsa PES po ndryshon thelbësisht, në video-lojën FIFA-s të destinuar për sezonin e ardhshëm, ndër risitë e tjera, për herë të parë në histori, do të ketë një komentuese femër.

Alex Scott, heroina e futbollit britanik e cila arriti sukses të madh duke luajtur për Arsenalin dhe ekipin kombëtar anglez të grave, tani do të shfaqet si komentator në FIFA 22.

Kjo do të thotë që ai nuk do të komentojë plotësisht gjatë 90 minutave ndeshje, por do të thyejë monotoninë duke shpallur rezultate nga ndeshjet e tjera që luhen njëkohësisht.

Edhe pse një rol i vogël, ai është sigurisht i rëndësishëm, pasi kjo është rruga për një prezantim më të mirë të seksit femër në video-lojëra sportive, veçanërisht kur bëhet fjalë për futbollin.

Ndryshe, FIFA 22 do të dalë në treg më 1 tetor për kompjuterat personal dhe Play Station. /Telegrafi/

View this post on Instagram

A post shared by Alex Scott MBE (@alexscott2)