Protestuesit e ngrohjes globale në Angli ishin zhvendosur në metronë e qytetit të Londrës duke bllokuar për pak kohë transportin.

Kjo ka acaruar situatën ku nuk munguan dhe konfrontimet me qytetarët. Madje aktivistët e protestës bllokuan dhe lëvizjen e trenit pasi disa prej tyre hipën mbi platformën e saj.

Pati një reagim të menjëhershëm nga qytetarët duke i tërhequr zvarrë nga treni në mënyrë që ajo të fillonte punën normalisht.

Videoja që po bën xhiron e rrjetit tregon momentin kur qytetarët e tërheqin poshtë, përcjell oranews.tv.

Një tjetër incident u regjistrua kur një person u prezantua si gazetar dhe po filmonte të gjithë ngjarjen.

Ai ra pre e dhunës pavarësisht ndërhyrjes së personelit të sigurimit në metro.

Pas këtyre incidenteve aktivistët u shprehën se kjo ishte e nevojshme të ndodhte për të ngritur sa më shumë emergjencën e ngrohjes globale.