Republika e Maqedonisë dhe Republika popullore e Kinës do të nënshkruajn marrëveshje për heqje të dyanshme të vizave për shtetasit e të dyja vendeve.

Propozimi i Ministrisë së Punëve të Jashtëme për nënshkrimin e marrëveshjes ndërmjet të dyja vendeve, u miratua në seancën e mbrëshme të Qeverisë.

Siç kumtoi shërbimi për informim i Qeverisë, në seancë është pranuar edhe propozimi për nisjen e procedurave për bisedimeve për nënshkrimin e marrëveshjes për shfuqizimin e njëanshëm të vizave për qëndrim afatshkurtër për shtetasit e Republikës së Ukrainës, Federates Ruse, Azerbejxhanit dhe Kazakistanit./Telegrafi/